Laura, la doar 34 de ani, se confruntă cu o luptă ce depășește limitele puterii umane

🍂🌞Povestea a început într-o zi de toamna însorită. În care în urma unei investigatii pentru altceva, au descoperit altceva.

Și, atunci este momentul în care realizezi că nu ai termen de valabilitate, că șansa să îmbătrânești este ceva ce are o valoare inestimabilă.

Au trecut ani, și am întalnit la unul din punctele de lucru în care am ajuns să susțin cursuri, doi oameni.

Admiratia reciprocă s-a simțit, ne-au despărțit ani, locuri dar, cand ne-am reîntâlnit erau și ei încercați de situații prin care nu doresti nimanui sa fie.

Ulterior după aparitia Printre Curcubee, anual am organizat evenimente caritabile, am însoțit cei mai minunati copii, care la varste fragede erau deja maturi din cauza încercarilor, într-o minunată tabară.

Acum ne-am orientat spre același aspect dar, am luat în calcul un adult.

Și, este un privilegiu să îmbătrânești dar, puțini apreciază sau sunt siguri ca totul stă în loc.

❤️Laura, la doar 34 de ani, se confruntă cu o luptă ce depășește limitele puterii umane. Diagnosticată pentru prima dată acum patru ani, și-a ridicat ochii spre soare în fața acestei provocări. Dar, viața nu a fost blândă, iar cancerul a recidivat, transformând fiecare zi într-o bătălie pentru supraviețuire. Astăzi, Laura se află în Germania, supunându-se tratamentelor de chimioterapie, o rază de speranță ce-i poate reda viața. Dar costurile sunt imense, iar singură nu poate face față.

💌Vă invităm să fim alături de Laura în această luptă, să ne unim forțele și să-i dăm un răspuns puternic – că nu este singură în această bătălie! Prin participarea la târgul caritabil ce urmează, putem face ca fiecare pas pe care-l facem să fie unul către vindecare și împlinire.

🍨🍭🍿🥤 Pregătim pentru voi o varietate de standuri și activități pentru întreaga familie, oferindu-vă o zi de distracție și susținere pentru o cauză nobilă.

🙏Mulțumim celor ce ne sprijină în această poveste :

🎨 Felicia Costa – atelier de pictură pentru copii

🌈Printre Curcubee – obiecte hande made, realizate împreună cu copiii centrului educațional

🍰🧁🍦🍨🍧Cofetăria Amra

🍕🥘🥗🍲🍝 Old House Pub

🍛🍜🍟🍔🥙 Catering Kata’s

Lista participanților este deschisă, ne poți contacta telefonic la 0 723 324 664 sau ne poți scrie un mesaj și te contactăm noi.

Te așteptăm să fim speranță pentru Laura!

📌Grigore Alexandrescu, Nr.69, Timisoara

📆13 aprilie 2024

📲 0723 324 664

#targcaritabil🙏#sperantapentruLauraViman#printrecurcubeetimișoara#atelierfeliciacosta#cofetariaambra#oldhousepub#cateringkata‘s